A MAFUMASZ 25. jubileumi ünnepsége

November 8-án Budapesten jubileumi gálával ünnepeltük szövetségünk megalakulásának 25. évfordulóját.
A bemutatón ünnepi köszöntőt mondott Szabó Ferenc a MAFUMASZ elnöke, valamint Dohos László a MAFUMASZ tiszteletbeli elnöke aki az elmúlt 25 évre emlékezett.
_MG_0155
A hangversenyt jelenlétével megtisztelte Balázs Árpád zeneszerző, a szövetség alapító elnöke is.
_MG_0120
Az este különlegessége az erre az alkalomra létrejött Jubileumi Fesztivál Zenekar bemutatkozása volt, mely együttes szövetségünk tagszervezeteinek zenekaraiból érkezett muzsikusokból állt. Köszönet a kitűnő előadásért a Balmazújvárosból, Gödöllőről, Pápáról, Kiskunfélegyházáról, Sárvárról, Tamásiból, Tótkomlósról, Törökbálintról, Tatabányáról, Komáromból, Győrből, és Oroszlányból érkezett zenészeknek, akik szabadidejüket feláldozva dolgoztak együtt a koncert sikere érdekében.
_MG_0104
Az este második részében a fellépő zenekar, szövetségünk mazsorett csoportjainak bemutatóját kísérte élő zenével. Az öt városból érkezett táncosok (Budapest, Debrecen, Kapuvár, Kiskunfélegyháza, Sárvár,) látványos koreográfiákkal szórakoztatták a megjelenteket.
_MG_0171

Hálásan köszönjük a felkészítő mazsorett oktatóknak, és a karmestereknek a szakmai háttér munkát, segítséget

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..