Újévi koncertek

2022

2022 eseménydúsan indult a MAFUMASZ tagszervezeteinél. Az év első napján Tatabánya Város Fúvószenekara adott újévi koncertet A Vértes Agórájában, melyet másnap, január 2-án meg is ismételtek. Szintén január 1-jén tartotta évindító hangversenyét Kiskőrös Város Fúvószenekara, január 2-án pedig a Solti Ifjúsági Fúvószenekar hangversenyét hallhatta a közönség. 

2022. január 8. napja is bővelkedni fog újévi koncertekben. Ezen a napon tartja hangversenyét a Sárvári Koncertfúvószenekar a Sárvár Arénában. Jegyek elővételben 1.500 Ft-os áron kaphatók a Sárvár Aréna pénztárában, valamint a jegymester.hu oldalon. 

Az Akasztói Faluházban szintén január 8-án hallhatja a közönség a Solti Ifjúsági Fúvószenekar Újévi Hangversenyét, majd ugyanez az együttes lesz hallható január 9-én Dunafödváron a Művelődési Központban. Ezen koncertekre a belépés díjtalan. 

Évnyitó Koncertet tart január 8-án a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színpadán az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar. Jegyek 2.000 Ft-os áron a Bányászklubban kaphatók. 

Újévi koncere hívják az érdeklődőket január 8-án a Mezőhegyesen a József Attila ÁMK-ba. a koncerten közreműködik Mezőhegyes Város Fúvószenekara, a Tótkomlósi Ifjúsági Koncert Fúvószenekar, a Mezőhegyesi Gyöngyszemek Mazsorett Egyesület. Sorszámozott támogató jegyek az ÁMK portáján 1.00 Ft-os áron kaphatók. A rendezvény oltási igazolvánnyal és maszk használatával látogatható! 

Január 8-án a répcelaki közönség sem marad hangverseny nélkül, ahol a Nyitott Tér Közhasznú Kulturális Egyesület szervezésében Kőszeg Város Fúvószenekara ad újévi hangversenyt. A belépés ezen rendezvényre díjtalan. 

Sárvári Koncertfúvószenekar
Solti Ifjúsági Fúvószenekar Akasztón
Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar
Mezőhegyes
Kőszeg Város Fúvószenekara Répcelakon
Solti Ifjúsági Fúvószenekar Dunaföldváron

A hangversenyek a hatályos járványügyi szabályok betartásával kerültek és kerülnek megrendezésre!

Bővebb információ: Sárvári KoncertfúvószenekarSolti Ifjúsági Fúvószenekar, József Attila ÁMK Mezőhegyes, Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar, Kőszeg Város Fúvószenekara

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter